Lapas karte
Kandavas Bērnu un jaunatnes Sporta skola

Vieglatlētika

Informācija izglītības iestādēm, vecākiem, pedagogiem saistībā ar COVID - 19 izplatību

11.11.2020

No 9. novembra līdz 6. aprīlim Latvijā ieviesta ārkārtējā situācija.

Klātienē darbojas:

  • pirmsskolas izglītības iestādes un pilna laika bērnu uzraudzības pakalpojumi;
  • individuālās konsultācijas – izglītojamiem, kuri ir pakļauti priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas riskam pamatizglītības un vidējās izglītības pakāpē, vispārējās izglītības programmu apguvē 12. klases izglītojamiem un profesionālās izglītības programmu apguvē to grupu vai kursu izglītojamiem, kuriem 2021. gada pirmajā pusgadā paredzēts kārtot valsts pārbaudes darbus un iegūt atbilstošu profesionālo izglītību (pamatizglītības un vidējās izglītības pakāpē). Konsultācijas klātienē notiek atbilstoši izglītības iestādē noteiktajai kārtībai, nodrošinot, ka izglītojamais nenonāk saskarsmē ar citiem izglītojamiem (tai skaitā ierodoties izglītības iestādē uz konsultāciju un dodoties prom). Konsultācijas laiks nepārsniedz 40 minūtes. Konsultācijas laikā pedagogs un izglītojamais lieto mutes un deguna aizsegu un ievēro divu metru distanci;
  •  individuālu profesionālās izglītības programmu praktiskās daļas apguve, kura nepieciešama profesionālo prasmju vai kvalifikācijas ieguvei 2021. gada pirmajā pusgadā un kuru nav iespējams veikt attālināti, kā arī tās norises laikā ir iespējams ievērot divu metru distanci un novērst saskarsmi ar citiem izglītojamiem;
  • speciālās izglītības iestādes un sociālās korekcijas izglītības iestādē “Naukšēni“;
  • klīniskā prakse rezidentūrā un praktiskās praktiskās daļas apguve 6. studiju gada medicīnas studentiem, kā arī citiem medicīnas programmu pēdējo kursu studentiem, ja to nav iespējams veikt attālināti un tā nepieciešama profesionālo prasmju vai kvalifikācijas ieguvei;
  • sporta treniņi ārā ne vairāk kā 10 personām. 
Lasīt visu ziņu galerija (0)

Rīcības shēma gadījumiem, ja skolēns ierodas izglītības iestādē bez sejas maskas

04.02.2021

ikvd_ricibas_shema_maskas_skola.jpgNo 8. februāra ar drošības pasākumiem mācības klātienē atsāk 1. un 2. klašu skolēni. Sākumskolā izglītojamie mācās mācīties. Šajā posmā izglītojamiem daudz vairāk nepieciešams cilvēciskais kontakts, atbalsts, viņiem ir ļoti grūti sevi motivēt, koncentrēties, līdz ar to attālināta mācīšanās šiem izglītojamiem ir īpaši liels izaicinājums – šajā vecumposmā prasmes līdzdalībai pašvadītā mācību procesā vēl nav izveidojušās. Arī digitālās prasmes minētajiem izglītojamiem lielākoties vēl nav pietiekamas.    

Mācības klātienē iespējamas tikai tad, ja izglītības iestādē var nodrošināt nepieciešamos drošības pasākumus: telpu vēdināšana, higiēnas ievērošana, mutes un deguna aizsegu lietošana un distances ievērošana.

Rīcības shēma gadījumiem, ja skolēns ierodas izglītības iestādē bez sejas maskas. Rīcības shēmu sagatavojis Izglītības kvalitātes valsts dienests sadarbībā ar Latvijas Republikas Tiesībsargu un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekciju.

Izglītības iestādām pirms bērnu atgriešanās skolā ir jāinformē vecāki par  sejas masku nēsāšanas kārtību skolā un jālūdz vecākiem pārrunāt ar bērniem maskas nēsāšanas nepieciešamība un pareizi maskas uzlikšanas un noņemšanas principi.

Aicinām skolas ar izpratni izturēties pret bērnu, kas ieradies skolā bez maskas, pārrunāt ar viņu maskas trūkuma iemeslus, piedāvāt nēsāšanai skolā esošo masku un nepieciešamības gadījumā sazināties ar vecākiem. Sākoties skolēnu klātienes mācībām, lūdzam pedagogus pārrunāt ar bērniem ierobežojumu būtību – maskas nēsāšana palīdz mums aizsargāt savu un citu veselību.

Gadījumā, ja vecākiem ir negatīva attieksme pret normatīvajā regulējumā noteiktajiem ierobežojumiem un viņi nevēlas rakstīt iesniegumu par izglītības īstenošanu ģimenē, skolai jārīkojas rīcības shēmā noteiktajā kārtībā.

Autors Izglītības kvalitātes valsts dienests

logo.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Kandavas novada BJSS mācību-treniņu nodarbības

28.01.2021

zz.jpgKandavas novada BJSS audzēkņu mācību- treniņu nodarbības basketbola un vieglatlētikas nodaļās, slēpojam un slidojam. Jā...ir pienācis tāds laiks, ka, lai treneris vadītu nodarbības, pirms tam ir jāsagatavo hokeja laukums, slēpošanas inventārs, inventāra dezinfekcija un ļoti liels atbalsts no vecākiem,vecvecākiem un ģimenes locekļiem. Paldies no Kandavas novada BJSS administrācijas.

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Kandavas novada BJSS mācību-treniņu nodarbības ārtelpās

20.01.2021

67.jpgKandavas novada BJSS basketbola un vieglatlētikas nodaļu mācību-treniņu nodarbības ārtelpās, ievērojot valstī noteiktos noteikumus.

Treneri Andris Bambis, Ivars Bambis, Elvīra Juhņēviča, Roberts Rozentāls, Lauris Grugulis, Andrejs Gross un Aiva Ķēniņa. Paldies treneri par radošām mācību-treniņu metodēm.

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Latvijas čempionāts vieglatlētikā U16 grupai Jēkabpilī

21.07.2020 - 22.07.2020

                                                   Latvijas čempionāts vieglatlētika U16 grupai Jēkabpilī1.jpg2020.gada 21.07.un 22.jūlijā Jēkabpilī notika Latvijas čempionāts Vieglatlētikā U16 grupai (2005./2006.g.dz.). ARNIS MILEIKA lodes grūšanā
ar personīgo rekordu12.50 m izcīnīja 4.vietu. ARTŪRS JĒCIS 800m distancē ar rezultātu 2:14.96 izcīnīja 6.vietu un uzstādīja
personīgo rekordu. ALEKSA SAKA šķēpa mešanā lielisks rezultāts 31.20 m un arī personīgais rekords. Labi nostartēja ROBERTS VISMANIS un lodi aizgrūda 10.33 m . Sacensībās piedalījās 1064 labākie sportisti no Latvijas. Treneris Andrejs Gross

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Mums ir čempioni!

15.07.2020

2.jpg

2020.gada 15.jūlijā notika LR čempionāts vieglatlētikā ( 2007./2008.g.dz.), kurā piedalījās Mūsu skolas vieglatlēti. Sacensībās piedalījās 723 sportisti no visas Latvijas. Prieks par audzēkņu labajiem rezultātiem, visi cīnījās un sasniedza labus personīgos rekordus, savu novadu un Skolu pārstāvot godam! AGNETA MUSKEITE kļuva par Latvijas čempioni lodes grūšanā ar rezultātu 11.37 m
kā arī izcīnīja sudraba medaļu  diska mešanā ar rezultātu 27.27 m. MARTA RŪTA ŠTEINBERGA kļuva par Latvijas čempioni diska mešanā ar rezultātu 28.25m. Kandavas novada BJSS pārstāvēja Rūdis Babris,Agneta Muskeite, Kārlis Didzis Asars, marta Rūta Šteinberga, Anabella Pāža, Klāvs Gazibars, Roberts Barkāns.
Treneris Andrejs Gross.


Lasīt visu ziņu galerija (3)

Ogres novada sporta centra atklātās sacensības U14 grupai

03.07.2020

                                                     Kandavas novada BJSS vieglatlētu starti OGRĒ

sacensibas_1.jpg

2020.gada 03.jūlijā notika Ogres novada sporta centra atklātās sacensības U14 vecuma grupai vieglatlētikā. Sacensībās piedalījās Kandavas novada BJSS vieglatlētikas nodaļas audzēkņi, izcīnot vairākas medaļas Lodes grūšana: 1.vieta AGNETA MUSKEITE ar rezultātu 12.14 m,2.vieta Marta Rūta Šteinberga ar rezultātu 11.18 m.
3.vieta Kārlis Didzis Asars ar rezultātu 32.49 m, kā arī lodes grūšanā 3.vieta ar rezultātu 10.49 m.
Kandavas novada BJSS pārstāvēja  Rūdis Babris,Klāvs Gazibars, Anabella Pāža. Treneris Andrejs Gross. Lasīt visu ziņu galerija (3)
<>


Jaunākās galerijas