Lapas karte
Kandavas Bērnu un jaunatnes Sporta skola

Pasākumi

LJBL sacensības uz laiku tiek PĀRTRAUKTAS!!!!

13.10.2020

logo.jpg

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas sacensības uz laiku tiek pārtrauktas! "MINI kauss" 1.posms atcelts! Šobrīd tiek risināts jautājums par izspēles kārtību un iespējamajiem risinājumiem brīdī, kad sacensības drīkstēsim atsākt. Aktualizēta informācija sekos tuvākajā laikā. Informējam, ka saistībā ar MK pieņemto lēmumu - no 2020. gada 17. oktobra līdz 2020. gada 6. novembrim organizēti sporta treniņi (nodarbības) norisinās tikai ārā, individuāli vai attālināti. Organizējot grupu sporta treniņus (nodarbības) ārā - neizmanto ģērbtuves. No 2020. gada 17. oktobra līdz 2020. gada 6. novembrim aizliegts organizēt sporta pasākumus. Tas nozīmē, ka bērni un jaunieši līdz 06.11. trenējas ārā, individuāli vai attālināti un šajā laikā aizliegts rīkot jebkāda veida sacensības! Liels paldies LJBL vārdā visiem, kas palīdzēja uzsākt un veiksmīgi norisināties LJBL sezonai pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas, ievērojot visus mūsu noteiktos piesardzības pasākumus. Mēs esam pārliecināti, ka sezonu drīzumā atsāksim, tāpēc aicinām neatslābt, turpināt darboties individuālā režīmā, aicinot to darīt arī jauniešus.

Arī mēs noteikti rūpēsimies par to, lai jauniešiem un arī treneriem būtu iespēja turpināt treniņu procesu un attīstīt dažādas prasmes šajā nelielajā pauzē, veidojot tiešsaistes nodarbības ar mūsu treneru un lektoru dalību. Tāpat tiks veidotas dažādas citas aktivitātes un konkursi, kuros drīkstēs piedalīties jaunieši ,treneri un arī citi interesenti. Aicinām sekot līdzi aktualitātēm mūsu sociālajos tīklos un basket.lv mājaslapā.


Lasīt visu ziņu galerija (1)

Latvijas jaunatnes basketbola līgas vadlīnijas

10.09.2020

  basketbola_grozs.jpg                                                                   
                                                                                                   LJBL čempionāta vadlīnijas

Sestdien, 12. septembrī, sāksies Latvijas Jaunatnes basketbola līgas 29. čempionāts. Lai mazinātu riskus un sekmētu sacensību drošu norisi, LJBL izstrādājusi un LBS Jaunatnes komisija apstiprinājusi vadlīnijas Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai
1. Sporta skolas ir atbildīgas par savu komandu dalībnieku (spēlētāju, treneru) veselības stāvokli, kā arī noteikto ierobežojumu un piesardzības pasākumu ievērošanu. Sacensību dalībnieki apņemas ievērot visus Latvijas teritorijā spēkā esošos, kā arī saistošos starptautiskos normatīvos aktus, kas ir izdoti saistībā ar Covid-19 izplatību
2. LJBL čempionāta pirmā apļa spēles norisinās bez skatītāju (t.sk., bez vecāku) klātbūtnes spēļu norises vietā (sporta zālē, tribīnēs, balkonos). Par skatītāju klātbūtni turpmākajā sezonas gaitā tiks lemts pēc pirmā apļa, atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai, kā arī ar Covid-19 saistīto piesardzības pasākumu prasībām. Ja nepieciešama vecāku vai likumisko pārstāvju klātbūtne, tad sporta organizācija (komanda) to nodrošina pēc iespējas nošķirti no citiem, piemēram, atsevišķā telpā.Rekomendējam bērnu vecākiem un citiem līdzjutējiem nepulcēties pie sporta zāles izejas
3. Spēļu norises vietās jābūt nodrošinātiem nepieciešamajiem dezinfekcijas līdzekļiem. Spēļu norises vietās jāievēro sporta bāzes iekšējās kārtības noteikumi un noteiktās prasības, īpaši attiecībā uz piesardzības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības novēršanai
4. Mājas spēļu organizatori veic darbības, lai novērstu iespējamo drūzmēšanos ģērbtuvēs, dušās u.c. koplietošanas telpās, kā arī distancēšanās prasību ievērošanu atbilstoši noteikumiem un Slimību profilakses un kontroles centra norādījumiem. Katrai komandai jānodrošina atsevišķas ģērbtuves (ja tas iespējams), maksimāli ierobežojot kontaktēšanos ar citu komandu dalībniekiem. LJBL sacensību organizēšana un piesardzības pasākumi sacensību laikā tiek nodrošināti, ņemot vērā Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumus Nr. 360 “Epidemioloģiskie drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ievērošanai”.
5.Pirms un pēc spēlēm pēc iespējas jāievēro divu metru fiziska distance starp sacensību dalībniekiem.
6.Organizācijas, kuru komandas piedalās LJBL čempionātā, ir atbildīgas par to, ka sacensībās nepiedalās un sporta zālē neatrodas personas (spēlētāji, treneri, apkalpojošais personāls, tiesneši, sekretariāta darbinieki utt.) ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm vai personas, kam noteikts pienākums ievērot izolāciju, pašizolāciju vai mājas karantīnu.
7.Organizācija (treneri) pirms katras spēles vai sabraukuma nodrošina dalībnieku  saraksta savlaicīgu sagatavošanu (veidlapa tiks nosūtīta sporta organizācijām un treneriem).
8.Komandas drīkst izvirzīt vienu pārstāvi, kuram tiek atļauts apmeklēt sacensību norises vietu, lai filmētu spēli.
9.Ja personai, kas piedalās sacensībās vai atrodas sacensību norises vietā, parādās  akūtas  elpceļu  infekcijas slimības  pazīmes  (drudzis,  klepus,  elpas  trūkums), pienākums ir ziņot sacensību organizatoriem. Lēmumu par konkrētās personas turpmāko dalību sacensībās pieņem norises vietas atbildīgais medicīnas darbinieks.
10.Ja kādam sacensību dalībniekiem konstatēta Covid-19 infekcija, jārīkojas saskaņā ar SPKC  epidemiologu  noteiktajiem  pretepidēmijas pasākumiem, atbilstoši konkrētajai situācijai un iesaistītajām personām sniegtajām individuālajām rekomendācijām.
Aicinām būt saprotošiem un atbildīgiem, lai mazinātu Covid-19 infekcijas izplatības risku. Atceramies par pamatprincipiem:
Informēšana,distancēšanās,Higiēna,







Lasīt visu ziņu galerija (1)

Kandavas novada BJSS audzēkņu uzņemšana

01.09.2020

logo.jpg

Kandavas novada BJSS 2020./2021.mācību gadā uzņem audzēkņus:
Basketbola nodaļa-treneri R.Rozentāls, J.Bambis, L.Grugulis, I.Bambis (zēni), kā arī ļoti gaidām meitenes, kas vēlās apgūt basketbola programmu pie trenera A.Bambi.
Vieglatlētikas nodaļa - A.Gross, I.Matīss, E.Juhņēviča, A.Rožinskis (Cēre), T.Tripāne (Zante).
Konatktinformācija - 63107353, rakstiet uz epastu - kandavasbjss@inbox.lv
Laipni lūgti un gaidīti!

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Latvijas čempionāts vieglatlētikā U16 grupai Jēkabpilī

21.07.2020 - 22.07.2020

                                                   Latvijas čempionāts vieglatlētika U16 grupai Jēkabpilī1.jpg2020.gada 21.07.un 22.jūlijā Jēkabpilī notika Latvijas čempionāts Vieglatlētikā U16 grupai (2005./2006.g.dz.). ARNIS MILEIKA lodes grūšanā
ar personīgo rekordu12.50 m izcīnīja 4.vietu. ARTŪRS JĒCIS 800m distancē ar rezultātu 2:14.96 izcīnīja 6.vietu un uzstādīja
personīgo rekordu. ALEKSA SAKA šķēpa mešanā lielisks rezultāts 31.20 m un arī personīgais rekords. Labi nostartēja ROBERTS VISMANIS un lodi aizgrūda 10.33 m . Sacensībās piedalījās 1064 labākie sportisti no Latvijas. Treneris Andrejs Gross

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Basketbola turnīrs 2020

16.07.2020

                                                   Basketbola turnīrs "Kandavas vasaras kauss 2020"5.jpg2020.gada 16.jūlijā Kandavas novada BJSS organizēja basketbola turnīru, kur piedalījās komandas no Talsiem, Saldus un Kandavas.Kandavas novada BJSS audzēkņi izcīnīja 3.vietu, treneris Lauris Grugulis. Komandas sastāvs - Olivers Bāliņš, Artūrs Drīksna, Linards Puplaks, Toms Zeidembergs, Rolands Podiņš, Tomass Mačanskis,Edgars Štoferts, Miķelis Briedis, Markuss Zariņš, kristers Ābele, Balvu kā labākais spēlētājs ieguma TOMASS MAČANSKIS. Paldies atbalstītājiem un vecākiem!

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Mums ir čempioni!

15.07.2020

2.jpg

2020.gada 15.jūlijā notika LR čempionāts vieglatlētikā ( 2007./2008.g.dz.), kurā piedalījās Mūsu skolas vieglatlēti. Sacensībās piedalījās 723 sportisti no visas Latvijas. Prieks par audzēkņu labajiem rezultātiem, visi cīnījās un sasniedza labus personīgos rekordus, savu novadu un Skolu pārstāvot godam! AGNETA MUSKEITE kļuva par Latvijas čempioni lodes grūšanā ar rezultātu 11.37 m
kā arī izcīnīja sudraba medaļu  diska mešanā ar rezultātu 27.27 m. MARTA RŪTA ŠTEINBERGA kļuva par Latvijas čempioni diska mešanā ar rezultātu 28.25m. Kandavas novada BJSS pārstāvēja Rūdis Babris,Agneta Muskeite, Kārlis Didzis Asars, marta Rūta Šteinberga, Anabella Pāža, Klāvs Gazibars, Roberts Barkāns.
Treneris Andrejs Gross.


Lasīt visu ziņu galerija (3)

Ogres novada sporta centra atklātās sacensības U14 grupai

03.07.2020

                                                     Kandavas novada BJSS vieglatlētu starti OGRĒ

sacensibas_1.jpg

2020.gada 03.jūlijā notika Ogres novada sporta centra atklātās sacensības U14 vecuma grupai vieglatlētikā. Sacensībās piedalījās Kandavas novada BJSS vieglatlētikas nodaļas audzēkņi, izcīnot vairākas medaļas Lodes grūšana: 1.vieta AGNETA MUSKEITE ar rezultātu 12.14 m,2.vieta Marta Rūta Šteinberga ar rezultātu 11.18 m.
3.vieta Kārlis Didzis Asars ar rezultātu 32.49 m, kā arī lodes grūšanā 3.vieta ar rezultātu 10.49 m.
Kandavas novada BJSS pārstāvēja  Rūdis Babris,Klāvs Gazibars, Anabella Pāža. Treneris Andrejs Gross. Lasīt visu ziņu galerija (3)
<>


Jaunākās galerijas